KIT nominerade till internationellt pris

På endast två år har KIT hunnit bli en tung spelare i Sverige vad gäller video i sociala medier. Nu har de nominerats till ännu ett internationellt pris: Best Video Series i Digiday Publishing Awards Europe. – Detta är ytterligare ett kvitto på att vi är på rätt väg och det är smickrande att stå i final mot så många duktiga spelare, säger chefredaktör Robert Brännström.

CBS Carpool Karaoke, Al Jazeera och KIT – det är några av finalisterna i kategorin Best Video Series i Digiday Publishing Awards Europe. 

– Finalisterna i Digiday Publishing Awards Europe är årets mest innovativa storytellers och de omdefinierar vad ett modernt medieföretag är, säger Nick Friese, vd för Digiday Media i ett uttalande. 

Nomineringen gäller en samlad bedömning av all redaktionell video som publicerats av KIT under året.

– Det känns förstås otroligt kul att nomineras till det här priset, det visar att vi konsekvent håller en hög kvalitet på vår video, säger Robert Brännström, chefredaktör på KIT.

Branschen pratar om "KIT-video"

KITs sätt att jobba med video har hunnit göra ett stort avtryck i den svenska mediebranschen under de senaste åren.

– Vi hör ständigt hur branschen pratar om “KIT-video” som ett begrepp och genom den otroliga respons vi får från våra tittare på både KIT och våra nischade varumärken KIT Mat och KIT Beauty ser vi dagligen bevis för att vi är på rätt väg, säger Robert Brännström.

Vem som vinner priset avgörs på en gala i London den 4 oktober. Mer information om tävlingen och samtliga nominerade hittar ni här.

Hey, want to know more about Story Engine?

Contact us and we'll tell you all about it!

By providing us with your contact information you give us permission to store your details. You can also choose to subscribe to our newsletter. All handling of personal data will be done in accordance with our privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

recent posts